KURSER

Vindsurfing.se tillämpar Dynamic Windsurfing Education System. Ett sammanhängande system där du på varje nivå tränar tekniker som hjäper dig att snabbt utvecklas och ha de grunder som krävs för att klara nästa nivå. För varje nivå seglar du mindre brädform (från brädfrom XL- S) och till slut behärskar du alla brädformer och kan få ut maximalt av din vindsurfing.

Lär dig segla modern bred brädform till klassisk sinker. Delta på kurser i Stockholm, Skokloster, Malmö, Provence och Mombasa.

Boka kurs här

Surf spot Riddarfjärden
I Rålambshovsparken, Kungskolmen har vi lättillgänglig vindsurfing på Riddarfjärden. Denna surfspot är mycket lämplig för nybörjarkurser, då de sker i en vik skyddad från vågor, stark vind och båttrafik. Dessutom alltid nära till land. Därmed är det lätt för nybörjaren att prova dra rigg och lära sig de allra första grunderna i vindsurfing. Den mer rutinerade kan bege sig längre ut på Riddarfjärden för att fånga mer vind och får även öva sig i att nyttja vindvriden som uppstår på denna plats till medvrid snarare än motvrid.